Op zoek naar het #VerhaalvanBerkelland

BERKELLAND – De gemeente Berkelland is op zoek naar ‘Het verhaal van Berkelland.’ Maar het verhaal van een gemeente is de optelsom van de verhalen van inwoners, ondernemers en bezoekers. Wilt de gemeente helpen? In de gemeente Berkelland werken we aan een strategie voor de profilering van Berkelland (Promotie/marketing/branding). Daarvoor is zicht op de identiteit van Berkelland onmisbaar. Identiteit wordt ook gevormd door verhalen, door de individuele ervaring van inwoners, ondernemers en bezoekers met het ‘merk Berkelland’. Ook het inwonerpanel ‘Berkelland Spreekt’ heeft zich gebogen over de identiteit en het profiel van Berkelland. De resultaten van dit onderzoek zijn nu uitgewerkt.

De Berkellandse Verhaalmuur
We verzamelen dus informatie voor de identiteit en ‘het verhaal van Berkelland’ door onderzoek, werksessies én de Berkellandse Verhaalmuur. Dit is een groot bord in het gemeentehuis en borden in de bibliotheken van Eibergen, Neede, Borculo en Ruurlo met ruimte voor uw verhaal. U kunt hier enkele woorden achterlaten (op een geeltje) of een iets langer verhaaltje op een groter vel papier. Beeldmateriaal (tekeningen en foto’s) mag ook opgeplakt worden.

Wat is uw verhaal van Berkelland?
• Waaraan denkt u als u denkt aan Berkelland?
• Welke gebeurtenis in onze gemeente is voor u van blijvend belang?
• Wat maakt Berkelland Berkelland voor u?
• Wat is het onveranderlijke van Berkelland?
• Wat kenmerkt Berkelland volgens u?

Online op Facebook en Instagram
Er is ook een online ‘muur’ waarop u uw verhaal in relatie tot Berkelland kwijt kunt in korte quotes, tekeningen of foto’s. Gebruik hierbij de hashtag #VerhaalvanBerkelland. U kunt ons natuurlijk ook gewoon een e-mail sturen:
[email protected], zet in het onderwerp: #VerhaalvanBerkelland.

Doet u mee?

 

Foto: Gemeente Berkelland

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven