Politie door het dak in Neede

BORCULO – De politie kreeg zaterdagmiddag een melding van een noodgeval in Neede. Een oudere dame was gevallen in de badkamer en had op haar noodknop gedrukt. Omdat mevrouw de deuren van de binnenkant via een grendel op slot had gedaan kon toegesnelde hulp niet naar binnen. Toen de politie eenmaal ter plaatse was is een van de agenten het dak op geklommen om via het badkamerraam contact met de oudere vrouw te krijgen. De dame bleek goed aanspreekbaar, waarna de daadwerkelijke hulpverlening kon beginne. De politie heeft op haar facebook pagina een woord van dank uitgesproken naar alle hulp die er kwam van uit de buurt. Tevens heeft men een video op de facebook pagina gezet. Bekijk de video hier onder!

https://www.facebook.com/politie.berkelland/videos/946683472343392/

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven