Politie waarschuwt voor “nep” telefoontjes

BERKELLAND – De politie Berkelland laat via haar facebook pagina weten, dat men woensdag 7 juli meerdere meldingen heeft gekregen over verdachte telefoontjes. Met name oudere Berkellanders werden op het huisnummer (vaste lijn) gebeld door een persoon die zich voor deed als iemand van de politie. Die persoon stelde vragen over een inbraak welke helemaal niet gepleegd was.

Volgens de politie is het heel goed mogelijk dat de persoon informatie wilde om vervolgens wel degelijk een inbraak of ander strafbaar feit te plegen. De politie waarschuwt een ieder om nooit persoonlijke informatie door te geven via de telefoon. De politie zal hier telefonisch nooit om vragen, bent u ook gebeld door iemand die zich voor deed als politie? Of heeft u de afgelopen dagen ook een vreemd telefoontje gehad? Bel dan met de politie om hier melding van de maken via 0900-8844.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven