Rekken begonnen aan corsoweek

REKKEN – Afgelopen zaterdag (17 augustus) heeft Rekken een begin gemaakt aan haar corsoweek. De komende dagen staat het kerkdorp in het teken van de volksfeesten en het bloemencorso. De koning van vorig jaar, Daan Scholte van Mast, bracht de vogel naar het feestterrein en daarmee was de opening van de feestweek een feit. Het word een drukke week voor de inwoners van Rekken, want de corsowagens zul dit jaar maar liefst drie keer in actie komen. De eerste keer is komende woensdagmiddag. Dan zullen de corso wagens in een optocht door Rekken gaan. Donderdagmorgen volgt traditie getrouw de optocht naar Oldenkotte. Nieuw is dit jaar de optocht door Vreden op vrijdagmiddag.

Behalve het corso viert Rekken deze week ook feest. Woensdag-, donderdag- en vrijdagavond is er een DJ of een band in de feesttent. Op vrijdagmiddag is er een seniorenmiddag gevolgd door het bedrijvenuurtje. Op donderdagmiddag wordt bekend wie de opvolger word van Daan Scholte van Mast als koning van Rekken, want dan staat het vogelschieten op het programma. Voor alle informatie over de bands, DJ’s en aanvangstijden kun je kijken op http://www.bloemencorsorekken.nl

 

Foto’s: Facebook Bloemencorso Rekken

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven