Rekkense Volksfeesten afgesloten

REKKEN – Rekken stond de afgelopen dagen in het teken van de jaarlijkse volksfeesten. Alles traditie getrouwe onderdelen kwamen dit jaar weer langs. Het bloemencorso werd dit jaar gewonnen door Kappenweaver. De groep is voor het tweede jaar de winnaar geworden van het Rekkense corso. Nieuws voor de corso was dat er op de vrijdag ook een optocht was door Vreden. Elk jaar kiest Rekken ook een Vrijwilliger van het jaar. In 2019 is dat geworden Jos Scholte van Mast. Jos zet zich in Rekken in voor diverse verschillende verengingen. Jos was onder andere bestuurslid van de Eibergse sportfederatie en van de Onderlinge verzekeringsmaatschappij Rekken. Hij was mede-oprichter en ook jarenlang voorzitter van Stichting Vrienden van het Rekkens Corso. Hij is voor de tweede keer penningmeester van de Rooms Katholieke kerk in Rekken en hij is al jarenlang lid en een van de kartrekkers van de bloemencommissie.

Donderdagmiddag stond het volgelschieten op het programma. Koning van het vogelschieten is geworden Gerrit Hoenink. Koningin bij het vogelgooien is Nancy Driezes.(foto)

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven