Rockmuziekfestival bij De Olde Mölle in Neede

NEEDE – Er is een rockmuziekfestival op zaterdag 7 september bij de Olde Mölle in Neede. Het is de tweede keer dat dit gehouden wordt. “Vorig jaar is Rockin’ at the Old Mill voor het eerst georganiseerd door de Olde Mölle in samenwerking met de stichting S.V.P Aaltjespop uit Harderwijk.

Deze stichting heeft diverse bands onder haar hoede. De formule is ongeveer hetzelfde gebleven. Alleen het muziekgenre is iets aangepast. “Er treden s ‘avonds vijf bands op in verschillende rockstijlen. Elke band speelt ongeveer 45 minuten”, laat Maurice Bok namens de organisatie van de Olde Mölle weten. “Ook Miek and the Makers (foto) treedt op.”

Het evenement op zaterdag 7 september begint om 20.00 uur. De entree bedraagt 12,50 euro. Tevens is er naast de Olde Mölle een terrein waar bezoekers een tentje kunnen opzetten om te overnachten. Dat kost in combinatie met een simpele maaltijd en ontbijt 12,50 euro. Reserveren bij de Olde Mölle is gewenst. Entree tot het festival met camping, maaltijd en ontbijt kost 25 euro.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven