Studio 16 gaat verhuizen naar de Oudestraat

NEEDE – Het was gisteren al het gesprek van de dag op de Needse Jammarkt. Wat gaat er toch allemaal gebeuren aan het einde van de Oudestraat ter hoogte van het Vlearmoesplein in Neede. “Heel wat” als het aan Estrella van Liere van Studio 16. Zij heeft het pand aan de Oudestraat 18 gekocht. “Een karakteristiek pand wat de meeste Needenaren nog kennen als de chinees” zegt Estrella “We zijn nu de hele zaak aan het strippen, het is een oud pand dus er moet flink wat aan gebeuren” Dat neemt niet weg dat Estrella vol enthousiasme aan de klus is begonnen. Alle activiteiten die nu nog aan de Borculoseweg plaats vinden, vergaderingen, workshops, teamuitjes, kookactiviteiten enz. enz. , gaan straks mee naar de nieuwe locatie. “Maar dat is niet alles” zegt Estrella “Aan de voorkant komt een gezellige ruimte waar iedereen zich welkom moet gaan voelen voor een hapje en een drankje. Bij ons kun je straks lunchen, een daghap nuttigen en gezellig een borrel drinken!”

Helemaal klaar is het nieuwe concept nog niet “We gaan in elk geval door met wat we nu doen, hoe we de rest inkleden daar zijn we nu druk doende mee.” Van Liere kan nog niet zeggen wanneer Studio 16 aan de Oudestraat open gaat “Er moet zoveel gebeuren, daar gaan ik nu nog geen uitspraken over doen” zegt ze. Wel wil Estrella iedereen er op wijze dat Studio 16 tot die tijd gewoon open blijft aan de Borculoseweg “Gisteren kreeg ik tijdens de jammarkt heel veel vragen of ik nu dicht zit aan de huidige locatie, maar dat is absoluut niet het geval! Daar gaan we gewoon door tot het pand aan de Oudestraat klaar is”

Bij de redactie van Nieuws uit Berkelland kwam ook het bericht binnen dat het Sprokkelhuuske gaat verhuizen naar de Oudestraat. Dat verhaal klopt eveneens. Het Sprokkelhuuske gaat verhuizen naar het pand van voormalig groenteman Pleiter. Later volgt hierover op onze site nog meer informatie. Tevens zijn er gesprekken met de gemeente om de weg te verleggen zodat er meer ruimte komt voor terras. Immers als het Sprokkelhuuske en Studio 16 zijn verhuist zitten er, samen met Cafe Vally en Pizzaria Leonardo, heel wat horecabedrijven aan het Vlearmoesplein! Dat kan dus gezellig worden. Hou onze site in de gaten voor het laatste nieuws hier over.   

 

Foto: de huidige locatie van Studio 16

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven