Succesvolle 4de editie Auto Kino

NEEDE – Jong Gelre Neede organiseerde gisteravond (zaterdag 10 augustus) voor de 4e keer een Auto Kino. Het concept bestaat al enige tijd en werd dus 3 jaar geleden door Jong Gelre naar het PiNo terrein in Noordijk gehaald. Direct bij de eerste editie bleek al dat dit evenement een vaste plek op de agenda zou krijgen. Een Auto Kino is een sfeervolle buitenbioscoop waarbij je vanuit je auto geniet van een film op een doek van 16 bij 8 meter! Het ontvangst van het geluid wat bij de film hoort stem je af op je autoradio via een speciale frequentie, popcorn en cola bestel je van achter je autoraam bij de aanwezige serveersters en voilá; hierbij de hoofdingrediënten voor een gezellig avondje uit!

De vierde editie was wederom succesvol. Opnieuw wist het publiek de film in de openlucht te vinden. Rond half negen reden de eerste auto’s het terrein op. De aanwezigen kregen een drietal films voorgesteld, de bezoekers konden zelf kiezen welke van de drie films er zou worden gedraaid. De Nederlandse komedie “Mannen van Mars” uit 2018  was uiteindelijk de film die de voorkeur had van het publiek, deze film werd dan ook om 21.30 uur ingestart. 

Foto’s: Facebook Jong Gelre Neede en Inge Berepas

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven