Traditionele Jamtafel in Neede

NEEDE – Net als de afgelopen jaren slaan SEN’76 en de Nationale Jammarkt op donderdag 22 augustus de handen ineen, met in de feesttent ’s middags voor de ‘oudere jeugd’ van Neede de traditionele Jamtafel (daags na de Jammarkt). De Moodchers Tribute Band zorgt deze middag voor de muzikale omlijsting in de SEN-tent. Vanaf half twee in de middag is iedereen welkom voor deze gezellige middag (de entree is gratis); het programma begint om 14:00 uur.

Voor de derde keer organiseert de SEN in samenwerking met de Nationale Jammarkt deze Jamtafel, extra sfeervol dankzij de aanwezige muzikanten. The Moodchers Tribute Band speelt (vanaf 14.00 uur) nummers uit grootmoeders tijd. Ze zijn dan ook de ideale muzikale invulling tijdens de ouderenmiddag. Voor velen zijn de liedjes van The Moodchers uit Borculo, onder aanvoering van Henk en Ab Waanders, muzikale historie met alle herinneringen die daarbij horen. ‘Huis met een tuintje’, ‘Allemaal op de bok’, ‘Van je hoempa hoempa’: wie kent ze niet?

Jan Stomps, Emiel Hietbrink, Anton en Gerd Nijen Es laten met hun tributeband het oorspronkelijke Moodchers-geluid horen: ze spelen op authentieke wijze de nummers van de originele Moodchers, waardoor u oude tijden opnieuw beleeft.

Na de optredens schuift om 16.00 uur de nieuwe Jamkoning(in) van Neede aan tijdens de geheel verzorgde gratis maaltijd met heerlijke broodjes jam. De gezamenlijke Jamtafel kan ook dit jaar weer worden gedekt en worden voorzien van belegde broodjes dankzij vrijwilligers; zij gaan op de Nationale Jammarkt langs bij de standhouders om fruitig & zomers beleg voor de middagmaaltijd in te zamelen.

In de SEN-tent laten de ouderen zich lekker verwennen met koffie, thee en broodjes. En natuurlijk zoetigheden als jam en marmelade die worden aangeboden door diverse Needse sponsoren en door alle standhouders van de jammarkt. Alle Needenaren worden van harte uitgenodigd om op donderdag 22 augustus naar de SEN-tent te komen, de entree is gratis. Vervoer nodig? Bel dan de Vlearmoesbus: 06 57 326 873.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven