v.v. DEO wint eigen Jan Mesland Toernooi

BORCULO – Het was de laatste 6 jaar niet gelukt, maar vandaag was het zover. v.v. DEO won haar “eigen”Jan Mesland Toernooi. De ploeg van trainer Christian Diepenbroek speelde vanmorgen (zondag 18 augustus) als eerste tegen Ratti-Socii. Na de reguliere speeltijd stond er een gelijkspel op het scorebord, dus moesten strafschoppen de beslissing brengen. Deze werden gewonnen door DEO. Op het andere veld won de winnaar van vorig jaar, KSV Vragender onder leiding van haar nieuwe trainer Marco Engelberts, met 2-1 van EGVV uit Gelselaar. Dat betekende een troostfinale tussen Ratti-Socii en EGVV en een finale tussen KSV en DEO.

De troostfinale werd gewonnen door Ratti-Socii. Na opnieuw een gelijkspel (3-3) moesten wederom strafschoppen de beslissing brengen in de strijd om de derde plek. Dit keer wist Ratti-Socii de strafschoppenreeks wel naar zich toe te trekken. Ratti-Socii word dus derde, EGVV vierde. In de finale scoorde Eduard Graaskamp de enige treffer van de wedstrijd en dat betekend dat KSV het stokje van winnaar over moest dragen aan DEO. Ze moesten er in de Dijkhoek even op wachten, maar na 6 jaar wint men weer een keer het eigen toernooi. 

 

Foto: Facebook v.v DEO

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven