Verdere samenwerking Baks Logistiek en ForFarmers

BORCULO – ForFarmers Nederland en Baks Logistiek breiden hun strategische samenwerking per 1 september 2019 verder uit met de activiteiten van Weihandel en Transport J. Daalhuizen. ForFarmers Nederland zal de verkoopactiviteiten van vochtrijke voedermiddelen voor de varkenshouderij (zuivel(bij)producten) gaan verzorgen en Baks Logistiek zal de logistieke activiteiten van Daalhuizen voortzetten.

In 2017 startte de strategische samenwerking van ForFarmers Nederland en Baks Logistiek. ForFarmers richt zich primair op het aanbieden van Total Feed-oplossingen en Baks Logistiek op de logistiek van vloeibare voedingsmiddelen voor mens en dier. Het serviceniveau voor klanten – afnemers van vloeibare zuivel(bij)producten – en leveranciers kan met deze uitbreiding naar de toekomst toe beter gewaarborgd worden. ForFarmers Nederland versterkt met deze uitbreiding haar reeds sterke positie in de markt voor vochtrijke en vloeibare voedermiddelen (DML).

Pieter Wolleswinkel, Directeur ForFarmers Nederland: “De strategische samenwerking met Baks Logistiek bevalt zeer goed en betekent voor alle betrokken partijen een win-win situatie; van de leveranciers van zuivel(bij)producten tot de boeren die de voeders geleverd krijgen. De samenwerking biedt de mogelijkheid om efficiënt te werken, ieder in z’n eigen specialisme. Dat we dit nu verder kunnen uitbreiden, is een mooie stap.”

Jos Daalhuizen, directeur van Weihandel en Transport J. Daalhuizen: “Enige tijd geleden besloot ik dat het tijd was voor me om te stoppen. In de beslissing onze activiteiten over te dragen aan andere partijen vond ik de zorg voor onze klanten, leveranciers en medewerkers van groot belang. We zijn ervan overtuigd dat Baks Logistiek en ForFarmers het klantbelang net zo hoog in het vaandel hebben staan.”

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven