VIOS Beltrum is er ook om te ontmoeten

BELTRUM – Sportpark ‘De Sonders’ in Beltrum is niet alleen een plek om te sporten. Vooral is het ook een plek om te ontmoeten. Wie toch wil voetballen kan dat bij VIOS op tal van manieren en niveaus. Er is steeds meer mogelijk.

Naast de standaard competities is het mogelijk om op vrijdag 7-7 te voetballen. Dit kan in verschillende leeftijdscategorieën, zowel voor mannen als voor vrouwen. Sinds enkele jaren doen de heren 45+ mee aan de 7-7 competitie. Op vrijdagavond in een poule van vier teams lekker een potje voetballen, dat is de basis. Gezelligheid hoort daar ook bij. Regelmatig wordt er voor een hapje en drankje gezorgd na afloop van de wedstrijd. Samen nagenieten.

Afgelopen jaar is er ook gestart met een vrouwen 7-7 competitie. Een mooi initiatief dat al snel een vervolg krijgt. Dit jaar is er bij de vrouwen al uitbreiding met een team. Ook coryfeeën van weleer komen van ver om elkaar weer te ontmoeten bij VIOS. Volgende maand starten zij met hun eigen 7-7 competitie.

Daarnaast bestaat de mogelijkheid om recreatief te voetballen: op zondagmorgen om 10.00 uur een balletje trappen met andere enthousiastelingen. Wie mee wil doen kan terecht op sportpark ‘De Sonders’.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven