Volksfeest Rekken op 21,22 en 23 augustus

REKKEN – Dit jaar houdt Rekken op 21, 22 en 23 augustus haar jaarlijks Volksfeest met als een van de hoogtepunten het bloemencorso. De Rekkense bevolking presenteert op woensdag 21 augustus vanaf 14.00 uur twaalf prachtige corsowagens aan het publiek. Vele actuele onderwerpen worden in de wagens uitgebeeld door meer dan 1,2 miljoen dahlia’s. De entree is vrij; een vrije gift is echter welkom., wel kunt u een vrije gift kwijt bij een van de collectanten. De giften komen rechtstreeks ten goede aan de bouwers van de wagens. Verder is een kermis, en op woensdagavond een feestelijke avond met DJ Bacchie.

Donderdagavond is er feest in de tent met medewerking van Bandje Speciaal. Vrijdag, na het gezellig samenzijn van de 50-plussers en het Rekkens bedrijvenuurtje, wordt er ’s avonds feest gevierd met medewerking van Super Sunday. Ook trekt het corso op vrijdagmiddag door de binnenstad van Vreden.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven