Vrouwen VIOS Beltrum spelen tegen beloften ADO Den Haag

BELTRUM – Het vrouwenvoetbal zit de laatste jaren in de lift. Goede prestaties van de Nederlandse vrouwen helpen bij de groei van het ledenaantal. Er is veel enthousiasme en er wordt steeds meer georganiseerd. In Nederland iets van de laatste jaren, bij VIOS al sinds 1972.

Zaterdag 31 augustus spelen de vrouwen van VIOS een oefenwedstrijd tegen de beloften van ADO Den Haag. Vanaf het seizoen 2007-2008 speelt ADO Den Haag in de Eredivisie Vrouwen. Dat doet ADO niet onverdienstelijk, het is een topploeg. In 2012 werden zij landskampioen en de beker werd gewonnen in 2012, 2013 en 2016. Oranjespeelster Lineth Beerensteyn was in het seizoen 2014-2015 topscorer van de Eredivisie vrouwen. Dat realiseerde zij als speelster van ADO Den Haag.

VIOS speelt dus tegen de beloften en de speelsters zijn allemaal enthousiast. Enkelen hebben zelfs dienst op het werk verzet om te kunnen spelen. Tevens sluiten er een paar speelsters van VIOS Beltrum dames 2 aan die heel graag mee willen spelen.

De wedstrijd begint om 14.00 uur. Na afloop is er een gezamenlijke barbecue.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven