Wandelen vanuit Dorpshuis Ruurlo

RUURLO- Vrijdag 23 augustus wordt er weer gewandeld vanuit ’t Dorpshuis Ruurlo (in de bibliotheek, Dorpsstraat 74).

Lekker wandelen in prettig gezelschap in de prachtige omgeving van Ruurlo is niet alleen leuk en gezellig, maar ook nog eens goed voor de gezondheid. Ook baasjes met honden zijn van harte welkom om mee te gaan. De wandeling verloopt in een rustig tempo en duurt ongeveer een uur. Eerst drinkt men om 10.30 uur een kop koffie/thee in de bibliotheek en om 11.00 uur start het wandelen.
Deelname is gratis, een kopje koffie/thee kost 0,50 euro. Bij echt slecht weer gaat de wandeling niet door, maar staan de koffie en de thee op de koffietafel wel klaar. Voor meer informatie: tel. 06 13917062 of de website.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven