Weerpraatje: Is de zomer nu voorbij?

BERKELLAND –  Komende week lijkt het er wel op. Het weerbeeld krijgt wat herfstachtige trekjes. De temperatuur komt nog nauwelijks boven de 20 graden en we kunnen voor het eerst deze zomer bijna dagelijks wel een bui verwachten. Daarbij staat regelmatig een stevige wind uit zuidwest tot west. Voor de liefhebber van de “ouderwetse” Hollandse zomer overigens nog genoeg momenten om te genieten! Ook de week erna geeft op dit moment op de weerkaarten een zelfde beeld. Het blijft een komen en gaan van depressies (L), zoals op bijgaande weerkaart van 27 augustus is te zien. En dan gaan we alweer richting 1 september, het begin van de meteorologische herfst………………!

Het weerpraatje wordt verzorgd door Hans Toutenhoofd

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven