Weerpraatje: Toch nog zomers

BERKELLAND -Zoals ik al aangaf in mijn vorige weerbericht, lijkt de zomer met name in de tweede helft van komende week nog weer even terug te keren. De temperatuur kan dan hier in de Achterhoek weer richting de 30 graden gaan. Maar eerst vandaag nog even door de zure appel (hoewel…..) heen bijten. Er zit hier alweer ruim 10 mm in de regenmeter en de komende uren kan er nog wel wat bijkomen. Later vanmiddag wordt het wat beter en dat luidt dan een week in met temperaturen die langzaam oplopen naar 25 tot 30 graden in de tweede helft en met name ook in het volgende weekeinde wellicht hier de 30 graden overschrijden. Daarna wordt het weer wat onzeker, maar een aanhouden van het warmere weer lijkt zeker mogelijk. En na morgen is er voorlopig ook nauwelijks meer neerslag te verwachten. Kortom een prima week voor alle geplande en ongeplande buitenactiviteiten.

Geniet er van! Tot slot wil ik hier iedereen bedanken die mij gisteren op de meest uiteenlopende wijzen gefeliciteerd hebben met mijn verjaardag!

Het weerpraatje verzorgt door Hans Toutenhoofd

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven