Wielrennen en beach volleybal prima combi in Neede

NEEDE – De ronde van Neede georganiseerd door RTC De Stofwolk en een beach volleybal toernooi georganiseerd door Dynamo Neede  op een en de zelfde avond blijkt toch een enorm succes nummer. In de afgelopen jaren werd deze combinatie vaker uit de kast gehaald.

Vorig jaar lukte het niet om de wielerronde te organiseren. Afgelopen vrijdag (17 augustus) snelden de wielrenners echter weer volop door “De Berg” in Neede. Terwijl de renners hun rondjes reden werd een klein stukje verder op de laatste hand gelegd aan de organisatie van het jaarlijkse beach volleybal toernooi. De Borculose weg was veranderd in een heus strand! Tevens was er ook een grote tent neer gezet, waar later die avond nog een Tropical Night plaats vond.

De jaarlijkse op maat naar de SEN feesten was dit jaar zeer succesvol. Het weer zat enorm mee. Zowel RTC De Stofwolk, als Dynamo Neede en Café de Ruif waren zeer tevreden over dit gezamenlijk evenement wat heel wat Needenaren op de been bracht. “Er stonden veel toeschouwers langs het parcours van de wielerronde, de deelname aan het volleybal toernooi was goed en de tent was na afloop bomvol” zo zegt de organisatie.

Neede maakt zich nu op voor de Jammarkt en de SEN feesten.

 

Foto’s: Facebook RTC De Stofwolk en Bernhard Vreeman

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven