74% van Berkelland wil mast op de Needse Berg

NEEDE/NOORDIJK – Er is al enige tijd veel over te doen, het plan van telecomprovider KPN om een mast te plaatsen op de Needse Berg. De buurt is fel tegen en heeft al een aantal andere optie aangedragen bij KPN. Toch liet het bedrijf weten deze opties naast zich neer te leggen en alsnog een vergunning gaat aanvragen voor het plaatsen van een mast op de Needse Berg. Wij vroegen via een facebook poll jullie mening. De uitslag is over duidelijk: 74 % van de in totaal 775 stemmers vindt dat de mast er gewoon moet komen op de door KPN gewilde plek. Mobiel bereik is voor de voor-stemmers erg van belang. 26% wil de bouw van de mast kosten wat kosten tegenhouden. Behalve de inbreuk op het uitzicht, wordt er door de tegenstemmer ook regelmatig gewezen op de mogelijke gevaren voor de volksgezondheid.

Nieuws uit Berkelland nodigt de politieke partijen die actief zijn van harte uit om hun standpunt kenbaar te maken. 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven