Elly Klein Gebbink uit Rekken gehuldigd

REKKEN – De Zonnebloem afdeling Rekken hield afgelopen donderdag haar jaarlijkse “Pannenkoekmiddag”. Deze keer in de kantine van Camping Den Borg. Elly Klein Gebbink, een van de vrijwilligsters van de Zonnebloem, stond even vreemd te kijken toen onverwacht haar echtgenoot binnen kwam. In de tussentijd kwam ook  voorzitter Vincent Elferink van de Zonnebloem regio Oost Achterhoek binnen hij had zelfs een bos bloemen bij zich. Voor Elly was het nog steeds een raadsel wat er zou gaan gebeuren, dit raadsel werd voor haar snel opgelost. Elly is namelijk al 25 jaar vrijwilligster van de Zonnebloem afdeling Rekken en kreeg deze middag de bijbehorende gouden speld uitgereikt door de de voorzitter van de Regio Oost Achterhoek. Een oorkonde voor zoveel jaar inzet en de bos bloemen maakten de huldiging compleet.

Van de voorzitter van de afdeling, Marianne Blaauboer, kreeg Elly nog een metalen beeldje en een chocolade aandenken met foto uitgereikt. Elly was blij verrast en waardeerde de huldiging bijzonder.

De verdere middag is erg gezellig verlopen en de gasten zijn, na het nuttigen van diverse pannenkoeken, tevreden naar huis gegaan.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven