Berkelland: Maand van de Opvoeding in oktober

BERKELLAND – Oktober is de Maand van de Opvoeding. Samen met de gemeente organiseert het Preventie Platform Jeugd die maand allerlei gratis activiteiten rond opvoeden en opgroeien. Opvoeders, ouders en kinderen uit Aalten, Berkelland Oost Gelre en Winterswijk kunnen zich via www.preventieplatformjeugd.nl aanmelden voor informatieve workshops, theater, presentaties en meer.  Van 1 oktober tot en met 23 oktober kunnen inwoners meedoen met de verschillende gratis activiteiten. Er is een gevarieerd programma samengesteld voor jong en oud, dichtbij huis.

Voor ieder wat wils dus! Een kleine greep uit het programma:
• Gezond slapen op 2 of 4 oktober
Hoe slaapt mijn baby-peuter-kleuter weer lekker door?
• Help! Mijn kind is online! op 8 oktober
Een interactieve avond over games, social media en hoe je daar in de opvoeding mee om kunt gaan
• Het puberbrein: een theaterlezing voor ouders op 17 oktober
• PeerTOFtheater Openluchttoilet: grappige kindervoorstelling op 22 oktober

Meer informatie en aanmelden
Op http://www.preventieplatformjeugd.nl  is het uitgebreide programma van de Maand van de Opvoeding te vinden. Ook kunnen inwoners zich via deze website aanmelden voor de verschillende activiteiten.

Over het Preventie Platform Jeugd
Het Preventie Platform Jeugd is een samenwerking van verschillende (zorg) organisaties en de gemeenten Aalten, Berkelland, Oost Gelre en Winterswijk. Het Platform organiseert cursussen, trainingen en andere activiteiten voor ouders en professionals in de Oost-Achterhoek over allerlei opvoedthema’s.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven