Deelnemers gezocht voor “Mooie spullen beurs” Groei & Bloei

BERKELLAND – Groei & Bloei afdeling Berkelland-Haaksbergen organiseert, na een groeiend succes, voor de 5de keer een beurs met mooie spullen. Huur een tafel en verkoop je eigen mooie spullen.

Een beurs met spullen die te maken hebben met o.a. bloemschikken, kerst, brocante, interieur, terras en andere leuke tuinspullen. Als u rond kijkt op uw zolder, in kasten en schuurtje komt u zeker mooie spullen tegen die een tweede leven waard zijn. Spullen die gebruikt of zelfs nieuw zijn maar niet (meer) gebruikt worden of niet meer passen in uw interieur of terras.

De leden van Groei & Bloei organiseren hiervoor een beurs door particulieren. Het is geen rommelmarkt. Geen verkoop van planten. Men verwacht dat de spullen schoon en breukvrij zijn. Gebruik geen water i.v.m. knoeien op de zaalvloer.

Het is handig dat uw spullen geprijsd zijn, dat is voor iedereen gemakkelijk. In 2017 waren er ook een aantal jeugdige G&B leden met een verkooptafel. Heeft u ook belangstelling om hier met uw spullen te gaan staan dan werkt het als volgt: Opgave per mail bij Marcel Borkus: [email protected] vanaf 27 september. Met vermelding van uw volledige naam, adres en telefoonnummer en of u Groei en Bloeilid bent. Dan krijgt u alle informatie toegestuurd. Geef in de aanmelding aan waarmee u de stand inricht, waarmee u komt. Nog vragen? Bel dan Marcel Borkus; 06-15291971

Het is geen rommelmarkt maar een beurs met mooie spullen en brocante voor en door particulieren. Dus geen bedrijven en zo.

Een tafel/stand mag worden aangevuld met brocante, maar brocante mag niet de hoofdmoot zijn. We zijn wel Groei&Bloei. Wij bieden tafels aan van o.a lengte 180 cm bij 55 cm breed. Kosten €10,- per tafel.

Leden van Groei en Bloei Berkelland/Haaksbergen krijgen een attentie.

Zondag 01 december

Locatie; Zaal Prinsen, Eibergseweg 13 in Haarlo.

11.00 uur tot 15.00 uur.

Vrije entree voor bezoekers.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven