DVD´s en luisterboeken verdwijnen uit de bibliotheek

BERKELLAND – Vanaf vrijdag 4 oktober is er in de vestigingen in Borculo, Ruurlo, Eibergen, Neede, Groenlo, Lichtenvoorde en Winterswijk een verkoop van DVD’s en luisterboeken. Voor een zeer schappelijk prijsje kunt u de eigenaar worden van prachtige films en ingesproken boeken. De verkoop duurt slechts twee weken, dus wees er snel bij.

Filmbieb en LuisterBieb
De collecties DVD’s en luisterboeken verdwijnen dan wel uit de vestigingen, maar dat betekent niet dat er geen alternatief is. Via filmbieb.nl kunnen leden van de Bibliotheek nog steeds DVD’s lenen. De vervanging van de luisterboeken is er al een tijdje. Via de online Bibliotheek hebben alle bibliotheekleden gebruik maken de LuisterBieb, een app met ruim 2600 te beluisteren boeken.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven