EGVV start competitie met knappe zege

GELSELAAR – De amateurvoetbal competitie is in Berkelland donderdagavond begonnen. In Gelselaar stond de ontmoeting tussen EGVV en Zelhem op het programma. Dit duel zou eigenlijk komende zondag gespeeld worden, maar Zelhem had verzocht dit duel wat eerder te spelen omdat er kermis in het dorp is dit weekend. Zelhem leek echter al met de gedachten bij de kermis te zijn. 

Al naar 16 minuten kwam EGVV op voorsprong. Matthias Hilhorst zette de 1-0 op het scorebord. Deze stand veranderde niet tot aan de thee. Na de pauze moesten de bezoekers wachten tot aan de 78ste minuut voordat de volgende treffer viel. Het was Thomas Rensing die de voorsprong voor de thuisclub verdubbelde. Jorrit Klein Braskamp bracht in de slotfase de eindstand op 3-0. 

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven