Feestelijke middag Zonnebloem Neede met Gert Ekkelboom

NEEDE – De Zonnebloem afdeling Neede houdt op zaterdag 12 oktober a.s. een feestelijke middag bij C.R. “de olde Mölle” in Neede. Deze middag zal zanger/trompettist Gert Ekkelboom optreden. Speciaal voor senioren heeft Gert Ekkelboom een programma samengesteld. Een muzikale reis door het verleden en heden, met een luister maar ook met een gezellig meezinggehalte.

Aanvang van de middag is 14.00 uur. De zaal is open vanaf 13.30uur. Einde van de middag is tegen 17.00 uur. De gasten van de Zonnebloem zullen persoonlijk door de vrijwilligers worden benaderd. Daarnaast is het ook weer mogelijk voor mensen die geen gast zijn van de Zonnebloem deze middag te bezoeken. Kosten voor deze geheel verzorgde middag zijn 10,00 euro per persoon.

Voor opgave (tot en met 4 oktober) en verdere informatie kan contact worden opgenomen met Karry Hendriks, Hofmaat 94, 7161 GM Neede tel. 0545-293588 of met Ine Wilbrink, Visschemorsdijk 20, 7161 RE Neede tel. 0545-293670.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven