Have a Nice Day beleeft succesvol debuut in Borculo


BORCULO – Er was veel om te doen, er kwam weerstand uit de buurt, maar uiteindelijk beleefde Have a Nice Day (HAND) een succesvolle eerste editie in het Galgenveld in Borculo. Eerder werd HAND jaren lang gehouden in Eibergen. Vorig jaar was er helemaal geen editie van HAND, maar in 2019 was men dus terug. Midden in de bossen, dat bleek een schot in de roos. De bezoekers waren allemaal enthousiast over de nieuwe locatie. Volgens de organisatie is alles prima verlopen. Wel was er nog een spannend moment op zaterdagavond. In eens was daar het noodweer, de regen kwam met bakken uit de lucht die gepaard ging met een flinke wind en er was ook een enkel onweersklap. De organisatie ontruimde het bos gedeelte. Uiteindelijk is dit allemaal goed verlopen en ging het feest gewoon volop verder.

Herbert Groot Wassink uit Eibergen nam een kijkje op de nieuwe locatie en maakte de volgende foto’s:

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven