HCR Prinsen ontvangt koploper S.I.S. Schoonmaak


HAARLO – Na de remise in de eerste wedstrijd en het verlies van afgelopen zondag, maakt komende zondag koploper S.I.S. Schoonmaak uit Den Haag haar opwachting bij de driebandenspelers van HCR Prinsen in Haarlo.

Net als in de eerste twee wedstrijden kan captain Dinand Prinsen niet over Dick Jaspers en Torbjörn Blomdahl beschikken. “En dat is heel vervelend want deze twee spelers kunnen in deze topper wel het verschil maken. Ik kan wel over mijn beide Belgische spelers beschikken en daardoor speelt Eddy Leppens als kopman en Jef Philipoom op plek twee. Jelle Pijl neemt zondag plek drie voor zijn rekening Raymund Swertz speelt op plek vier”.

Maar is dit voldoende om minimaal een punt te pakken? “Dat is heel moeilijk te zeggen. Zij komen wel met mensen als Jean van Erp en Raimond Burgman op de eerste twee plekken. Met Jeffrey Jorissen op drie staat daar wel een team dat sterk in de breedte is en vlak ook Martien van der Spoel niet uit die nu ook voor de Haagse formatie speelt. Het zal opnieuw niet gemakkelijk worden voor ons, maar misschien lacht ons dit keer het geluk wel toe, dat we in de eerste twee wedstrijden niet hebben gehad”.

De wedstrijdstrijd aan de Eibergseweg begint komende zondag om 13:00 uur met de partijen tussen Philipoom en Burgman en Swertz tegen Van der Spoel. Aansluitend dan Leppens tegen Van Erp en Pijl tegen Jorissen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven