Oudste inwoonster Dijkhoek op bezoek bij de jongste


BORCULO – De Dijkhoek is een hechte gemeenschap, vrijwel iedereen in de buurtschap nabij Borculo kent elkaar persoonlijk. Regelmatig wordt er samen een feestje gevierd, een evenement georganiseerd en gevoetbald bij DEO. En zoals dat in een hechte gemeenschap hoort ga je ook regelmatig even bij elkaar op de bezoek. “Even de buurt in” Afgelopen week was er echter wel een heel bijzonder bezoek. Riek Klumper, met 96 jaar de oudste inwoonster van de Dijkhoek, was op bezoek bij Davin Ernst. Davin werd op 9 augustus geboren en is daarmee de jongste inwoner van de Dijkhoek. Riek woont op haar leeftijd nog steeds zelfstandig, naar volle tevredenheid, in de Dijkhoek. Davin is inmiddels ook al lid van v.v. DEO en is daarmee ook meteen het jongste lid van de club. Riek geniet zichtbaar van het bezoekje van de jonge spruit.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven