Marian Kempers en Natalie Vijlbrief organiseren inzamelingsactie voor KWF

NEEDE –  Marian Kempers en Natalie Vijlbrief organiseren een inzamelingsactie voor het KWF, voor iedereen die creatief is of creativiteit kan waarderen.  Marian komt al jaren bij Het Knutsellab’s creatieve workshops, georganiseerd door Natalie. Vorig jaar kreeg Marian helaas te horen dat ze borstkanker had en vocht daar hard tegen. Niet alleen persoonlijk, maar ook door geld op te halen voor onderzoek. Op dagen dat ze zich goed voelde, maakte ze kaarten en verkocht ze via Kaartje voor KWF. Met haar gaat het gelukkig goed. Maar er is nog steeds erg veel geld nodig voor onderzoek naar kanker, zodat deze ziekte straks nooit meer dodelijk kan zijn. Ook Natalie weet dit maar al te goed; Iedereen krijgt te maken met kanker in zijn of haar omgeving nu 1 op de 3 mensen kanker krijgt. Daarom besloten Marian en Natalie een speciale inzamelingsactie te houden op 12 oktober: Crea voor het KWF.

De actie bestaat uit 3 verschillende onderdelen:
• Er kunnen kaartensets gekocht worden.
• Mensen kunnen zich opgeven voor de moeder/kindworkshop.
• Volwassenen kunnen zich opgeven voor de herfst- of kerstdecoratieworkshop.
Alle winst van de onderdelen wordt gedoneerd aan het KWF kankerfonds ten behoeve van onderzoek naar kanker.
Je kunt je opgeven voor een van de workshops en/of kaartensets bestellen tot en met 28 september.

Kaartensets
Voor het goede doel worden er kaartensets verkocht van 5 zelfgemaakte kaarten in een mooie verpakking. De kosten voor deze 5 kaarten is 12,50 en voor één euro kan er een speciaal label aangevraagd worden om deze kaarten te kunnen weggeven als kado.

 

Er worden 3 verschillende kaartensets verkocht:
• Verjaardagskaarten
• Neutrale kaarten
• Kerstkaarten
Elke set bestaat uit vijf bij elkaar passende kaarten in een mooie verpakking. Er kunnen zoveel pakken besteld worden als je wilt, tot en met 28 september. Op 12 oktober kunnen de kaartensets worden opgehaald tijdens de workshops. De kaarten kunnen ook verzonden worden tegen vergoeding van de verzendkosten.
Kaarten bestellen kan door te mailen naar [email protected]

Workshop voor moeder en kind
In de ochtend van 12 oktober, tussen 10 en 12 organiseren Marian en Natalie een workshop voor moeder en kind. Alle kinderen vanaf 7 jaar zijn van harte welkom met hun ouder(s) om samen kaarten te maken. Voor slechts 7,50 euro kunnen jullie samen 2 kaarten maken met een kerst of winters thema. Je kunt zelf kiezen welke kaarten je wilt maken uit een grote selectie van voorbeelden. Wil je meer kaarten maken? Geen enkel probleem. Elke extra kaart kost 2,50.

De workshop vindt plaats bij Crescendo, Haaksbergseweg 6 in Neede. Je kunt je opgeven voor de workshops tot en met 28 september via [email protected].

Herstdecoratie of kerstdecoratie
’s Middags is er speciaal voor alle volwassenen die graag een mooie decoratie in huis willen hebben een workshop decoratie maken. Hierbij kan gekozen worden voor de herfstversie of de kerstversie. De decoratie komt met een mooie schilderijlijst, die gedoneerd worden door Lijstenmakerij Martin.
De workshop kost 25 euro en de decoratie is ongeveer 35cm bij 35cm. De workshop vindt plaats van 14.00 tot 16.00 bij Crescendo, Haaksbergseweg 6 in Neede. Je kunt je opgeven voor de workshops tot en met 28 september via [email protected].

Bingo
Tijdens beide workshops wordt er een bingo gehouden. Kaarten kunnen gekocht worden voor 1 euro en de opbrengsten hiervan zijn voor het goede doel. De prijzen zijn gedoneerd door Het Knutsellab.

Doe mee en steun het KWF!
Geef je nu op voor één of beide workshops, bestel kaartensets en deel deze actie zoveel mogelijk om veel bekendheid te krijgen voor deze goededoelenactie!

Kijk op http://www.hetknutsellab.nl voor informatie over alle activiteiten.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven