Open dag Zorgboerderij Hasselo in Beltrum

BELTRUM – Aanstaande zaterdag 28 september is iedereen van harte welkom bij Zorgboerderij Hasselo in Beltrum. Van 11.00 uur tot 15.00 uur laten de medewerkers, vrijwilligers en zorgvragers van de boerderij u graag zien hoe ze samen werken.

Tijdens de rondleiding wordt uitgelegd hoe zorgvragers worden begeleid in wonen en laten we zien wat de zorgboerderij biedt aan dagbesteding. Met een spel kunnen bezoekers bovendien zelf ervaren hoe het is om autisme te hebben. Ook voor kinderen is er veel te doen, zoals het zaaien van een eigen plantje om thuis te oogsten of het bewerken van hout. De zorgvragers, die een cadeautje voor iedereen hebben voorbereid, zien u zaterdag graag verschijnen aan de Bellegoorsweg 8 in Beltrum.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven