Plannen pand voormalige kliniek Oldenkotte

REKKEN – Het Rijksvastgoedbedrijf is eigenaar van het pand van de voormalige kliniek Oldenkotte en heeft nieuwe plannen voor de locatie. Ze willen in het najaar een nieuwe procedure starten voor de verkoop. Daarom houden ze, samen met de gemeente Berkelland, een bijeenkomst op 24 september 2019 om 19.30 uur in de voormalige kliniek in Rekken (Kienvenneweg 18).

Tijdens deze bijeenkomst zal Rijksbouwmeester Floris Alkemade een toelchting geven op de ideeën die het Rijksvastgoedbedrijf heeft voor de toekomstige ontwikkeling van de voormalige kliniek en de bijbehorende terreinen.

Graag aanmelden
Wilt u bij de bijeenkomst aanwezig zijn, dan wordt u verzocht u vooraf aanmeldt. Dit kan tot 22 september via een e-mail aan [email protected].

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven