Slottoernooi touwtrek competitie op 22 september bij TTV Eibergen

EIBERGEN – Het touwtrek seizoen 2019 is voor de outdoor touwtrekker s bijna ten einde. Na een succesvol EK in Ierland rest voor de ploegen uit de Achterhoek en Twente nog de eindronde in de regionale competitie waar de laatste prijzen verdeeld zullen gaan worden. Touwtrekkersvereniging (TTV) Eibergen is gastheer van dit slottoernooi.  Op zondag 22 september 2019 zal het ochtend programma om 10.30 uur starten met de 680 kg klasse, de jeugd en dames klasse. Aansluitend in de middag is de beurt aan de lichte heren 600 kg klasse. TTV Eibergen neemt deel in elke gewichtsklasse waar het bij zowel de heren als de dames nog medailles kan behalen.

Tevens zal er in de middag naast het reguliere programma ook een recreanten klasse worden georganiseerd. Teams bestaan uit 6 personen waarvan maximaal 1 persoon ‘officieel’ touwtrekker mag zijn. Aanmelden hiervoor kan tot uiterlijk 19 september via mail [email protected] of via Facebook. De eerste teams hebben zich al aangemeld! Dus lijk het je leuk om ook eens te proeven aan het touwtrekken en de gemoedelijkheid van de sport te ervaren, trommel dan je vrienden, collega’s, buurt of familie op en geef je op!

TTV Eibergen hoopt alle reguliere-, recreantenploegen en toeschouwers graag op 22 september 2019 te ontvangen op hun terrein op ‘t Wievenveld te Eibergen. Dit terrein is gelegen aan de Haaksbergseweg 26, de oude N18.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven