Teleurstellende remise driebanders HCR Prinsen

HAARLO – De driebandenspelers van het Haarlose HCR Prinsen zijn het nieuwe seizoen met een remise begonnen. Tegen het bezoekende Dallinga.com kwam de ploeg van captain Dinand Prinsen niet verder dan een teleurstellende 4-4 puntendeling. Vooraf teken je misschien voor een remise, maar dit had eigenlijk niet mogen gebeuren”, aldus een teleurgestelde captain. Hij kon alleen maar een overwinning noteren van Jef Philipoom, die zijn landgenoot Peter de Backer na 27 beurten met 40-30 de baas was, en van Raymund Swertz die geen enkel probleem kende met Berry Dallinga. De man uit Noord-Limburg versloeg de captain uit Zeeland in 24 beurten met 40-11.

 

Maar de verliespartijen van Anno de Kleine tegen Steven van Acker en die van Jelle Pijl tegen Jean Paul de Kraker had ik eigenlijk niet verwacht. De Kleine en Van Acker zijn wel aan elkaar gewaagd maar de 19-40 nederlaag  van Pijl in 37 beurten komt hard aan. Dit was een gemiste kans op de winst”.

 

De Kleine stond vanaf het begin constant tegen een ruime achterstand aan te kijken, maar kwam aan het eind nog terug 36-40 waardoor de stand na 31 beurten nog dragelijk was.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven