TTV Heure grossiert in goud op EK in Ierland

BORCULO – Het was een Europees Kampioenschap met een Borculoos tintje, de afgelopen dagen in Ierland. De heren van de Borculose touwtrekvereniging mochten maar liefst 4 keer de hoogste trede van het podium betreden. Via de facebook pagina van TTV Heure bleven de thuis blijvers afgelopen weekend uitstekend op de hoogte. Voor diegenen die zich wat minder had ingeleefd in de touwtrekwereld was het wellicht een abracadabra geworden. Daarom zetten wij alles even op een rijtje. We beginnen met een gouden plak voor TTV Heure tijdens het Open EK voor club teams. TTV Heure won deze eerste plek bij de 680 kg klasse. Omdat het hier een wedstrijd voor club teams betrof wonnen de heren ook onder hun “eigen” naam TTV Heure. Behalve het Open EK voor club teams was er ook een EK voor landen teams. Daar lieten de heren uit Borculo zich ook gelden.

In de 680 kg klasse pakte Nederland goud, het volledige Nederlandse team bestond uit speler van TTV Heure. In de 720 kg klasse ging Nederland er ook met het goud vandoor. Dit team bestond, op een speler na van TTV Vorden, eveneens helemaal uit spelers van de Borculose Touwtrekvereniging. Als of het allemaal nog niet genoeg was pakte Nederland in de 640 kg klasse wederom het goud. Dit team bestond , wederom op 1 speler van TTV Vorden na, volledig uit spelers van TTV Heure.

Een vrouwelijk lid van TTV Heure zat in het nationale team van de dames 520 kg klasse. Zij werden 4de op het EK.

De heren keren vandaag terug richting Nederland, met dus maar liefst 4 gouden plakken!

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven