VASBRENG wint weer medailles bij de Special Olympics

BERKELLAND – De minister van gehandicaptenzaken, Rick Brink (33), die geboren en getogen is in Hardenberg was afgelopen zaterdag ook aanwezig bij de opening van de Regionaal Special Olympics in zijn geboorteplaats. Er waren ruim tweehonderd sporters en zo’n zeventig coaches en begeleiders aanwezig. De sporten werden gehouden op de nieuwe atletiekbaan, de nieuwe sporthal en het nieuwe zwembad De Slag.

VASBRENG ( Vereniging Aangepaste Sporten Borculo Ruurlo Eibergen Neede Groenlo) nam met 5 zwemmers deel aan de zwemwedstrijden. Hierbij werden flink wat medailles buit gemaakt. Zo won Eric te Woerd goud op de 25m vrije slag en werd hij derde op de 25m rugslag. Beide nummers waren een dik persoonlijk record. Ook Diana Halfman won goud op de 25m vrije slag en zij was goed voor zilver op de 25m schoolslag. Raymond Molenveld pakte zilver op de 25m schoolslag. Dennis Eekelder, Diana, Raymond en Erik wonnen daarna ook nog de kersen op de taart door de 4 x 25m estafette te winnen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven