ZoZo Mannen en Goeie Tukkers in Theater Berkelland


EIBERGEN – In Theater Berkelland in Eibergen zullen in het nieuwe seizoen ook regelmatig zondagmiddagconcerten worden gegeven. Dat begint zondag 22 september met een optreden van de ZoZo Mannen, een band van vijf enthousiaste kerels die voor hun plezier muziek maken. Hun speerpunt is de meerstemmige zang waarbij zij zichzelf begeleiden met twee akoestische gitaren en bas, mondharmonica en slagwerk.

De muziek die zij maken uit de jaren 60 en 70, gaat van Creedence Clearwater Revival tot Simon en Garfunkel. Ook hebben ze songs in het dialect op hun programma staan. De ZoZo Mannen treden vooral op in kleine intieme locaties en de foyer van Theater Berkelland past daar perfect bij. Aanvang concert 14.30 uur, kaarten kosten 7,50 euro.

Op zaterdag 28 september staat André Manuel met zijn Tukkervrienden op het podium in Eibergen. Zij brengen met z’n drieën het programma Goeie Tukkers zijn geen motherf*ckers – Tukkerware Party! Aanvang 20.00 uur, kaarten 15 euro. Kaarten voor beide voorstellingen zijn verkrijgbaar via www.theaterberkelland.nl, telefonisch via 06 83 31 24 81 of aan de kassa van het theater op woensdag en donderdag van 14.00 toto 16.00 uur

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven