Zuydzicht en Garversdijk Haarlo winnaars optocht in Borculo


BORCULO – Elk jaar weer weet de optocht door de straten van Borculo tijdens het septemberfeest weer duizenden mensen op de been te krijgen. Gisteren was het wederom druk in de binnenstad van Borculo. Ondanks de wat mindere weersomstandigheden kon het publiek weer volop genieten van voorbij trekkende muziekverenigingen, loop groepen, grote- en kleine wagens. Na afloop maakte de jury bekend dat buurt Garversdijk uit Haarlo met het thema “Heel Haarlo bakt” de beste was bij de kleine wagens. Bij de grote wagens was het buurtvereniging Zuydzicht die met die eer ging strijken met het thema “Oude Ambachten”. Bij de loopgroepen waren het Thess en Amy die de eerste plek behaalde met “Winter kump d’r weer an”

Uitslag grote wagens:
1) Buurtvereniging Zuydtzicht
2) De Oonze
3) C.V. De jonge oale leu

Uitslag kleine wagens:
1) Buurt Garversdijk Haarlo
2) Jongens Haarlo
3) De Zatte Neuzen

Uitslag loop groepen:
1) Thess en Amy
2) Tuborculose
3) Drie Vriendjes

 

Foto’s: Facebook Gerrit Gönning

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven