Beleef Meesterlijke bloemkunst in kerstsfeer

HAARLO – “Eén bloem zegt meer dan duizend woorden.” Een uitspraak van meesterbinder Miranda ter Voorde. Geassisteerd door collega Ilena Westerbroek verzorgt zij donderdagavond 21 november de jaarlijkse kerstshow van Groei & Bloei Berkelland/Haaksbergen.

Miranda ter Voorde is eigenaar van Meesterlijk Geschikt. Deze Apeldoornse onderneming is gespecialiseerd in natuurlijke bloemkunst. Tijdens de show zullen de twee bevlogen vakvrouwen voor het oog van het publiek verschillende inspirerende bloemarrangementen samenstellen. Uiteraard in kerstsfeer. Vier van Miranda’s bijzondere creaties worden aan het eind van de avond verloot. En verder een aantal bloemstukken gemaakt door de vrouwen van de bloemschikcommissie. Uw toegangsbewijs voor de Kerstshow2019 is uw lot!

Innovatief
Voor bloemisten over de hele wereld verzorgde meesterbinder Miranda ter Voorde demonstraties en presentaties. Zeven jaar geleden maakte ze de keuze voor een eigen bedrijf: Meesterlijk Geschikt. Miranda is art director van het bloemenvakblad DPK Magazine, ze verzorgt vaktentoonstellingen en is betrokken bij VBW Regio Oost (de brancheorganisatie voor bloemisten). Met de natuur als inspiratiebron is ze graag bezig met verfijnd en innovatief bloemwerk. Waarbij ze bijzondere combinaties weet te creëren met kleuren en materialen.

Leerzaam
Een kerstshow met Miranda ter Voorde is schoonheid en inspiratie. Maar is tegelijkertijd informatief en leerzaam. Tijdens het opbouwen van de kerstarrangementen legt Miranda uit welke technieken en materialen ze toepast en waarom. Er is ruimte voor interactie met het publiek.

Wanneer: donderdagavond 21 november, aanvang 19:30 uur
Waar: HCR Prinsen, Eibergseweg 13 te Haarlo
Toegang: niet-leden € 7,50; leden € 6,00 (op vertoon van de Groei & Bloei-pas)
Contact: Ada Willemsteijn, tel. 053-5741173

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven