CINEbieb Borculo vertoont film ‘Shoplifters’

BORCULO –  Op vrijdagavond 11 oktober, vanaf 20.00 uur, is in de Bibliotheek Borculo de film ‘Shoplifters’ te zien. Iedereen is van harte welkom! De toegangsprijs is €6,00 en leden van de Bibliotheek krijgen een euro korting.

Shoplifters
Een Japans gezin aan de rand van de maatschappij probeert zichzelf in leven te houden door kleine diefstal. Als ze een zwerfmeisje tegenkomen, nemen ze haar op in de familie. Ze hebben een gelukkig leven samen. Tot een onverwachte gebeurtenis verborgen geheimen blootlegt en de familiebanden hevig op de proef worden gesteld.
Regisseur: Hirokazu Kore-Eda

Programma en kaarten reserveren
Onder de naam CINEbieb vertonen vijf vestigingen van de Bibliotheek Oost-Achterhoek in de wintermaanden maandelijks filmhuisfilms. In elke deelnemende vestiging liggen boekenleggers met het complete programma. Wilt u het totale overzicht van alle films zien, dan kunt u terecht op http://www.oostachterhoek.nl/cinebieb.
Toegangskaartes voor de films zijn te koop op bovengenoemde website. De toegangsprijs is € 6,00, leden van de Bibliotheek Oost-Achterhoek krijgen een euro korting.

Na de film wordt u een consumptie aangeboden en kunt u onder het genot van dit drankje nog even gezellig napraten.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven