Diane Steenbruggen organiseert kennissessie “Hoe voorkom je een burn-out” in Neede


NEEDE – Op dinsdag 12 november organiseert CoachUnique van 20.00 tot 21.30 uur in de coachkeuken van CoachUnique, aan Borculoseweg 38 in Neede, de gratis kennissessie ‘Hoe voorkom je een burn-out?’.

Deze kennissessie is bedoeld voor iedereen die persoonlijk of professioneel geïnteresseerd is in (het voorkomen van) burn-out. Naast informatie over burnout, burn-outklachten en hoe je een burn-out kunt voorkomen krijgen de deelnemers tips, bijvoorbeeld over prioriteiten stellen of beter plannen. Kennis delen en ervaringen uitwisselen zijn ingrediënten van deze kennissessie.

Kennissessie voor bedrijven en organisaties
In het kader van duurzame inzetbaarheid van medewerkers, wordt deze kennissessie ook aangeboden aan bedrijven en organisaties. Bedrijven en organisaties die hierin geïnteresseerd zijn kunnen contact opnemen met Diane
Steenbruggen van CoachUnique via [email protected].

Meer informatie en aanmelding
Op de website https://www.coachunique.nl staat meer informatie over deze kennissessie. Aanmelden kan per e-mail via [email protected]. Er is beperkt plaats dus vol = vol. Bij voldoende belangstelling organiseert CoachUnique
binnenkort een of meer extra kennissessies.

De missie van CoachUnique
In Nederland heeft een op de zeven werkenden te maken met burn-outklachten. Met de missie ‘Burn-out de wereld uit’ richt CoachUnique zich op het voorkomen van burn-out zodat minder mensen in een burn-out terechtkomen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven