Ernst Daniel Smid bij Oranjerie Ruurlo

RUURLO – Oranjerie Ruurlo organiseert op donderdag 19 en vrijdag 20 december wel een heel uniek event. Ernst Daniel Smid, zijn dochter Coosje en pianist Rob Mennen verzorgen deze avond de muzikale invulling. U kunt samen met uw familie, vrienden, relaties en zakenpartners genieten van een geheel verzorgd programma, inclusief een heerlijk culinair 4-gangen diner met bijpassende wijnen.

Exclusief optreden
Het betreft een exclusief optreden, waarvoor wij slechts beperkte beschikbaarheid hebben. Samen met uw relaties en netwerk genieten van een bijzondere avond? Uw relaties aan het einde van het jaar bedanken voor de fijne samenwerking? Of gewoon genieten van een heerlijke avond samen met uw familie of vrienden? Het Kerstgaladiner is voor dit alles een perfect moment. U kunt een gehele tafel reserveren (voor 10 tot 12 personen), maar het is ook mogelijk individuele kaarten te reserveren. U wordt dan aan tafels van maximaal 12 personen geplaatst.
Uniek programma donderdag 19 en vrijdag 20 december 2019
• Ontvangst met bubbels
• Culinair 4-gangen diner
• Bijpassend wijnarrangement
• Koffieservies tot besluit
• En natuurlijk fantastische optredens Van Ernst Daniel & Coosje Smid onder begeleiding van pianist Rob Mennen
En dat voor slechts €100,- per couvert. Bestel nu uw kaarten!

Meer informatie & reserveren
We hebben voor deze avond tafels beschikbaar voor 10 tot 12 personen. Wilt u een eigen tafel met uw gasten reserveren? Dat is zeker mogelijk. Meer informatie treft u op onze website http://www.oranjerieruurlo.nl Uiteraard kunt u ook rechtstreeks met ons contact opnemen via [email protected] of 0573-820220.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven