Goederenmarkt en open dag “De Meergaarden” Eibergen

EIBERGEN – Op zaterdag 26 oktober vanaf 13.30 uur vindt de jaarlijkse goederenmarkt/fancy fair plaats in het Woon- en Zorgcentrum ‘De Meergaarden’ te Eibergen. Deze markt wordt door de ‘Stichting Vrienden van de Meergaarden’ georganiseerd. Er is weer volop keus uit diverse goederen, zoals boeken, meubelen, glaswerk, prachtige bloemstukjes en nog veel meer. Natuurlijk zijn er met het ‘Rad van Fortuin’ weer mooie prijzen te winnen (trekking om 16.30 uur).Onze overheerlijk oliebollen zullen wederom volop verkrijgbaar zijn. 

De opbrengst van deze dag zal ten goede komen aan de klanten van de Meergaarden en Klein Schalig Wonen. Tijdens de open dag van Livio Zorginstelling is er informatie over zorg en kunt u ook appartementen bezichtigen.
Dus kom op 26 oktober vanaf 13.30 uur naar de Meergaarden aan de Willem Sluyterstraat 6 in Eibergen

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven