HCR Prinsen met Torbjörn Blomdahl thuis tegen STZ Zundert

HAARLO – Na de twee overwinningen, respectievelijk op S.I.S. Schoonmaak en BC Bousema, staat er voor de driebandenspelers van HCR Prinsen komende zondag in Haarlo opnieuw een topper op het programma. Tegenstander is dan STZ uit Zundert dat evenveel punten heeft als de ploeg van captain Dinand Prinsen.

 

Voor het eerst dit seizoen gaat hij gebruik maken van de Zweed Torbjörn Blomdahl die overigens al jaren in Duitsland woont. “Dat klopt en wij zijn heel erg blij dat wij, toen het onzeker was of Eddy Leppens wel in de Nederlandse competitie mocht uitkomen, Torbjörn hebben kunnen vastleggen. Hij maakt na vele jaren zijn comeback in de Nederlandse competitie en hopen dat hij dit seizoen ons de nodige punten gaat bezorgen voor minimaal het halen van de play-off wedstrijden om het kampioenschap” wat onze doelstelling is.

 

Blomdahl gaat zondag de plaats innemen van Leppens en Prinsen heeft ten opzichte van het  team van afgelopen zondag nog een verandering aangebracht. Raymund Swertz neemt in Haarlo namelijk de plaats in van Jelle Pijl. Kopman is ook deze zondag Dick Jaspers en Anno de Kleine staat op plek drie.

 

We zullen het ook deze zondag niet gemakkelijk krijgen. STZ Zundert zal ongetwijfeld in hun vaste opstelling naar de Achterhoek komen met Roland Forthomme, Barry en Rick van Beers en nieuweling Sam van Etten”.

 

De eerste twee partijen, die beginnen om 13:00 uur, gaan tussen Blomdahl en Barry van Beers en Swertz speelt tegen Van Etten.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven