IVN-paddenstoelenwandeling in het Wollinkbos

HAARLO – Op zondag 20 oktober organiseert IVN-Oost Achterhoek een herfstwandeling in het Wollinkbos, op zoek naar paddenstoelen. Start zal zijnom 14.00 uur, de starplek is de Denneweg in Haarlo. 

Het blijft altijd een verrassing welke paddenstoelen zo aardig zullen zijn om onze wandeling de naam paddenstoelenwandeling waardig te maken. Overal zijn al paddenstoelen te zien, wat dit gebied te bieden heeft gaan we bekijken. IVN-gidsen begeleiden de wandeling en kunnen van alles vertellen over het gebied, de voorkomende soorten en hun habitat. Ook over wat er nog meer te zien en te horen zal zijn.

Meewandelen is gratis, voor koffie of thee in de pauze wordt een bijdrage gevraagd. Denk om goede kleding en stevig schoeisel. Informatie over de paddenstoelenwandeling bij: E.van Dijk email: [email protected]

 

Foto: Truus Stotteler

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven