Kapwerkzaamheden aan Wessel van Eyllaan, weg afgesloten

BORCULO – Aan de zuidzijde van de Wessel van Eylllaan worden 20 beuken gekapt. De reden van deze kap is dat de vitaliteit/conditie van deze bomen zeer slecht is. Het komende plantseizoen planten we 12 haagbeuken op de plek van de te kappen bomen terug.

Voor de uitvoering van de kapwerkzaamheden is het nodig om op 22 en 23 oktober een gedeelte van de Wessel van Eylllaan in Borculo af te sluiten. Het gaat om het gedeelte tussen de Karnebeeksteeg en Isidorusweg, nabij de Leo Stichting.

Omleiding
Om de Leo Stichting te bereiken wordt een omleiding ingesteld. De omleiding gaat via de N315. De Leo Stichting is alleen bereikbaar via de rotonde Rondweg/Ruurloseweg/Wessel van Eylllaan.

Informatie
Voor vragen en/of opmerkingen kunt u contact opnemen met de heer T. Slütter via 0545 – 250 250.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven