Ladies Night bij Prinsen in Haarlo

HAARLO – Donderdagavond 31 oktober vindt voor de zevende keer een Ladies Night plaats in de zalen van HCR Prinsen aan de Eibergseweg 13 te Haarlo .en gezellig avondje uit voor de vrouw met alles op het gebied van de nieuwste mode, cadeaus, lifestyle en trends.

Vanuit de hele gemeente Berkelland en directe omgeving zijn er ruim 35 deelnemers aanwezig met lifestyle, mode, cadeau-artikelen, wellness, make-up, hairstyle, brocante en nog veel meer. Zo kan men zich laten opmaken door Joyce, de nieuwste mode passen, kijken: ‘hoe goed staat mij een hoed?’, een scrunchie kopen bij Jasmijn of zich laten inspireren door kunstenares Hilda. De gehele avond is er live muziek en om 20.00 uur en 20.45 een demonstratie door de dames van Sportcentrum Arends. En… het is de bedoeling dat de aanwezige dames meedoen! Bezoekers worden ontvangen met koffie met wat lekkers en later op de avond kan iedereen genieten van diverse drankjes en cocktails.
De zaal gaat open om 19.00 uur open; de Ladies Night is rond 22.30 uur afgelopen. Kaarten kosten 7,50 euro; inclusief koffie en wat lekkers. Kaarten zijn in de voorverkoop tot 30 oktober te koop voor zes euro, bij HCR Prinsen of via [email protected].

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven