Nieuwe bestuursleden voor FC Eibergen


EIBERGEN – Tijdens een druk bezochte Algemene Ledenvergadering op maandag 7 oktober 2019 zijn Marjon ten Brinke en Jan Willem Bulters benoemd als nieuwe bestuursleden van FC Eibergen. Ten Brinke zal de taak van jeugdvoorzitter op haar nemen terwijl Bulters de nieuwe penningmeester wordt van de club. 

In de zelfde vergadering werd er afscheid genomen van de vertrekkende jeugdvoorzitter Joost Baak en penningmeester Merijn Westhoff, de vertrekkende bestuursleden werden door voorzitter Schilderinck bedankt voor hun inzet in de afgelopen zes jaar. Voor beiden was er een attentie en een bos bloemen.

Schilderinck was zelf aftredend, maar herkiesbaar. Hij werd voor een volgende termijn van drie jaar herbenoemd. 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven