Open lesmiddag Boemerang & ODIVAL in Eibergen

EIBERGEN – Volleybalvereniging Boemerang en Gymnastiekvereniging ODIVAL uit Eibergen hebben de handen ineengeslagen en organiseren op zaterdag 12 oktober van 13.30-15.30 uur samen hun open lesmiddag in de Pickerhal in Eibergen. Zit je op de basisschool kom dan zaterdag 12 oktober 2019 met je vrienden en vriendinnen en je ouders gratis kijken en mee doen aan deze openlesmiddag.

Wil je weten of volleyballen, freerunning, speeltuinturnen, survivalgym of peutergym iets voor jou is? Kom dan op 12 oktober kijken wat Boemerang en ODIVAL jou te bieden hebben. Er zijn ook een demonstraties van de turnselectie. Vergeet je sportkleding en sportschoenen niet, tot dan!

Locatie: Pickerhal Eibergen
Tijd: 13:30 – 15:30 uur( je kunt gerust later instromen mocht je 13.30 uur niet halen)
Heb je vragen over deze middag mail dan: [email protected] of [email protected]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven