Promotie voor Borculose kegelaars bij landelijke kegelcompetitie in zicht

BORCULO – Op zondag 20 oktober is de finale van de landelijke kegelcompetitie van de KNKB. In het splinternieuwe kegelbanencentrum “De Kelder” in Borculo vindt de competitie van de 4e divisie plaats, waar het Borculose team Noorden/BKC kampioen kan worden. Op deze zondag worden ook elders in het land wedstrijden gespeeld voor de verschillende divisies en zal het Borculose BKC1 kampioen worden in de 2e divisie.

Met ruim 200 Borculose kegelaars en een aantal teams die op hoog niveau kegelen, is Borculo inmiddels een echte kegelstad. Kegelbanencentrum “De Kelder” is sinds september 2019 geopend en draagt met deze nieuwe locatie een steentje bij aan de kegelsport in Borculo.

Naast competities worden er ook andere toernooien georganiseerd bij “De Kelder”, zoals het openingstoernooi wat eind november georganiseerd wordt door BKC. Daarnaast wordt er op woensdagmiddag 30 oktober speciaal voor senioren een gezellige kegelmiddag georganiseerd. Hier kunnen alle senioren uit Borculo en omgeving zich voor aanmelden via 0545-273375 of [email protected].

Meer informatie over de KNKB of het volgen van live scores kan via http://www.kegelbond.nl. Voor meer informatie over “De Kelder” of informatie over kegelen in Borculo, kunt u terecht op http://www.het-wittehuys.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven