Remise HCR Prinsen tegen ‘t Ivoor

HAARLO – Aan het dubbele weekend in de eredivisie driebanden heeft HCR Prinsen drie punten overgehouden. “Eigenlijk hadden dit gewoon vier moeten zijn maar als je kijkt naar de wedstrijd van vandaag tegen ‘t Ivoor mogen we blij zijn met deze drie punten”, aldus Dinand Prinsen na afloop.

 

Zondag, thuis in Haarlo keek zijn team halverwege al tegen een 0-4 achterstand aan. De Duitser Dustin Jäschke speelde één van zijn beste partijen ooit tegen de Torbjörn Blomdahl en versloeg de Zweed in 25 beurten met 34-40. Op de andere tafel  moest Jelle Pijl zijn meerder erkennen in Jack van Peer en trok na 30 beurten met 29-40 aan het kortste eind.

 

En dan komt de druk wel bij Anno de Kleine en Dick Jaspers te liggen. Zij kunnen zich geen misstap veroorloven want anders staan we helemaal met lege handen”. De captain zag De Kleine vooral in het begin prima spelen tegen Marc Roofthooft met  onder andere series van zeven caramboles. Met 40-34 in 34 beurten ging de winst naar de Helmonder.

 

De partij tussen de beide kopmannen, Dave Christiani en Dick Jaspers ging redelijk gelijk op, 21-18 na 14 beurten, maar uiteindelijk maakte Jaspers in het tweede deel duidelijk wie de betere was vandaag. Hij finishte na 22 beurten. Christiani bleef op 29 caramboles steken.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven